Inoxibar
Inoxibar Water Seal System
A vízzár egy vékony vízréteg, amely a főzés során a fedél és az edény között képződik. Az ECCO Acero sorozat főzőedényei úgy lettek kialakítva, hogy a főzés kezdetén keletkező gőz a fedél és az edény közötti részre irányuljon, ezáltal a „vízzárat” képez.
Előnyei: A víztömítés lehetővé teszi, hogy bármilyen mennyiségű vizet főzzünk, anélkül, hogy az túlhevülne, az étel megőrzi ízét és természetes tápanyagát. Azt is lehetővé teszi, hogy ételt olaj vagy zsír nélkül készítsünk, vagy ízlés szerint csökkentjük vagy növelhetjük. A hagyományos főzéshez az Ecco sorozatú edényeket is használhatjuk.
A vízzárral történő főzés olyan módszer, amely nemcsak megfelelően tervezett edényeket igényel, hanem néhány alapvető szabályt is követ. (lásd. előbbiekben említett)
Inoxibar
Ismerd meg az Inoxibar csodálatos világát! A prémium kategóriás edények, serpenyők a spanyol minőségi gyártás képviselői. Az edényeknél mindig a legújabb forradalmi újdonságok jelennek meg, mint például a Quantanium technológia. A termékek rozsdamentes acélból készülnek, amelyeket különböző bevonatok követik különböző rétegekben.