A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk, a weblap bizonyos működéséhez, a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, valamint reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheted az Adatkezelési tájékoztatónkat és a sütik használatának részletes leírását.

Inoxibar

Inoxibar Water Seal System
2019. 02. 21. 11:43:39
Inoxibar Water Seal System
Mi az a Water Seal System Inoxibar Ecco Acero termékeknél?

A vízzár egy vékony vízréteg, amely a főzés során a fedél és az edény között képződik. Az ECCO Acero sorozat főzőedényei úgy lettek kialakítva, hogy a főzés kezdetén keletkező gőz a fedél és az edény  közötti részre irányuljon, ezáltal a „vízzárat” képez.

 Előnyei:  A víztömítés lehetővé teszi, hogy bármilyen mennyiségű vizet főzzünk, anélkül, hogy az  túlhevülne,  az étel megőrzi  ízét és természetes tápanyagát. Azt is lehetővé teszi, hogy ételt olaj vagy zsír nélkül készítsünk, vagy ízlés szerint csökkentjük vagy növelhetjük.  A hagyományos főzéshez az Ecco sorozatú edényeket is használhatjuk.

A vízzárral történő főzés olyan módszer, amely nemcsak megfelelően tervezett edényeket igényel, hanem néhány alapvető szabályt is követ. (lásd. előbbiekben említett)

Inoxibar
2017. 06. 26. 11:57:30
Inoxibar

Ismerd meg az Inoxibar csodálatos világát! A prémium kategóriás edények, serpenyők a spanyol minőségi gyártás képviselői. Az edényeknél mindig a legújabb forradalmi újdonságok jelennek meg, mint például a Quantanium technológia. A termékek rozsdamentes acélból készülnek, amelyeket különböző bevonatok követik különböző rétegekben.