Termékek Menü

Kávéfőzők

Nézet:
Rendezés:

A kotyogós kávéfőző nemcsak a múlt sztárja!

A kotyogós kávéfőző sokak szemében a múlt évtized kávéfőzési kellékét testesíti meg, melynek ugyan már lejárt az ideje, de amire mégis mindenki vidáman emlékszik vissza. A valóságban, azonban szó sincsen arról, hogy ennek a technológiának az előnyeit csak a históriás kötetek őrizték meg. Tény és való, hogy a modern innovációk némileg háttérbe szorították, de ettől függetlenül esélytelen teljesen letörölni a kávéfőzés porondjáról. Eleganciában lehet, hogy verhetetlenek a hiper modern, ezernyi gombbal és funkcióval rendelkező kávégépek, de hasznosság és minőség tekintetében a kotyogós még mindig felülmúlhatatlan. A kávérajongók úgy tartják, hogy a mennyei nedű feketén a legjobb. A kotyogós közbenjárásával kétféle módon is elkészítheti az illatos reggelindítót. Ha jól megtömi a kávéfőzőt, és még le is nyomkodja a kávét, akkor roppantul erős, markáns folyadékot kaphat. Ám, ha kevesebb kávéval operál, s alacsony hőfokon engedi át a vizet, akkor igazán aromás, lágy kávé lehet az ajándéka.

Kevesen tudják, s talán még kevesebben próbálták ki, de a víz helyére tej is tölthető. Ha ön is szereti kicsit megbolondítani a kávéját, akkor ezt semmiképpen se hagyja ki. Ha kevesebb tejjel kívánná fogyasztani kedvenc kortyolni valóját, akkor fele víz, fele tej aránnyal ízes-illatos sikert generálhat. Ha cukorral édesíti meg a kávézós pillanatokat, akkor érdemes úgy megkotyogtatnia a kávéját, hogy a betöltött darált kávéra szórja a cukrot. Így a főlés során sokkal jobban összekeverednek az ízek és a hatások, a végeredmény pedig finomabb, mint a hagyományos: “főzés után cukrot bele” variáció.

A kotyogós kávéfőző hihetetlenül sokoldalú

A fenti példák kiválóan tanúskodnak arról, hogy a kotyogós igazi multifunkciós társ a konyhában. Természetesen, ha tejjel vagy hintett cukorral használja, akkor érdemes sűrűbben a tisztítás oltárán áldoznia, bár egy kis patina nem árthat egy ilyen patináns eszköznek. Nem nevezhető bonyolult találmánynak, de a varázsa megkérdőjelezhetetlen, s a használata sem okoz fejfájást, felesleges töprengést. A hangja millióknak ér fel egy vidéki kakas kukorékolással, míg a benne előállított kávé markánssága generációkat bájol el.

2019. 02. 21. 11:43:39
Mi az a Water Seal System Inoxibar Ecco Acero termékeknél?

A vízzár egy vékony vízréteg, amely a főzés során a fedél és az edény között képződik. Az ECCO Acero sorozat főzőedényei úgy lettek kialakítva, hogy a főzés kezdetén keletkező gőz a fedél és az edény  közötti részre irányuljon, ezáltal a „vízzárat” képez.

 Előnyei:  A víztömítés lehetővé teszi, hogy bármilyen mennyiségű vizet főzzünk, anélkül, hogy az  túlhevülne,  az étel megőrzi  ízét és természetes tápanyagát. Azt is lehetővé teszi, hogy ételt olaj vagy zsír nélkül készítsünk, vagy ízlés szerint csökkentjük vagy növelhetjük.  A hagyományos főzéshez az Ecco sorozatú edényeket is használhatjuk.

A vízzárral történő főzés olyan módszer, amely nemcsak megfelelően tervezett edényeket igényel, hanem néhány alapvető szabályt is követ. (lásd. előbbiekben említett)

2017. 06. 26. 11:57:30
Inoxibar

Ismerd meg az Inoxibar csodálatos világát! A prémium kategóriás edények, serpenyők a spanyol minőségi gyártás képviselői. Az edényeknél mindig a legújabb forradalmi újdonságok jelennek meg, mint például a Quantanium technológia. A termékek rozsdamentes acélból készülnek, amelyeket különböző bevonatok követik különböző rétegekben. 

 

Szállítási díjak

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

 

 

0 - 9 999 Ft megrendelésnél 1 190 Ft
10 000 Ft felett INGYENES

 

   

  

0 -14 999 Ft megrendelésnél 1 990 Ft
15 000 Ft 
felett INGYENES