A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk, a weblap bizonyos működéséhez, a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, valamint reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheted az Adatkezelési tájékoztatónkat és a sütik használatának részletes leírását.

A zománcozott tepsi előnyei

A zománcozott tepsi teljesen új színt hozhat a konyhájába és nemcsak a dizájnos megjelenésének hála. A zománc, mint bevonat nem véletlenül örvend óriási népszerűségnek. Többet tud és kínál mindennél, ami eddig elérhető volt ezen a területen. Hiszen mi az, ami elvárásként felmerülhet egy tepsi esetében? Olyan felületi kiképzés, ami ellenáll az égésnek, és a belehelyezett étel nem ragad, tapad le, odakozmálva a szélekre.

Ezekkel együtt természetesen a könnyű tisztíthatóság is alapvető kritérium, ami azonban letapadt ételfoltok semlegesítésével nagyjából kivitelezhetetlen. Ekkor következik a túlságosan jól ismert áztatás, aztán a gyakorlatilag végeláthatatlan súrolás. Ez persze nem túlságosan tesz jót magának a felületnek, további sérüléseket ejtve rajta, ami a jövőben újabb kellemetlenségekhez vezethet. Jól láthatja, hogy ez az egész egy ördögi kör, amiből kilépni kicsit nehézkes. Sőt, valójában lehetetlen. Az egyetlen megoldás, ha nemes egyszerűséggel kikerüli és nem toppan bele a csapdába.

Miként teheti ezt meg? Úgy, hogy a hagyományos, régimódi felületek helyett valami újra, innovatívra szavaz. A zománcozott tepsire. Nézzük mire is képes ez az oly sokat méltatott konyhai eszköz! A zománcozott felületre nem tapadnak, ragadnak le a fogások, nem égnek oda nagy mennyiségű zsiradék hozzáadása mellett és anélkül sem. Ugyanis ez az a bevonat, ami nemcsak fizikailag hozhatja el az újkort a konyhájába, hanem gasztronómiailag is.

A zsírszegény táplálkozás előnyeiről napestig lehetne beszélni, ám mi most magára a tényre szorítkozunk: rengeteget tehet pusztán azzal az egészségéért, ha a hozzáadott zsiradék mennyiségét leredukálja a fogásaiban. Igen ám, de amikor minden oda akar égni, akkor ezt nem teheti meg. Kivéve, hogyha új konyhatechnológia mellett teszi le a voksát!

A zománcozott tepsi használatával új ízeket ismerhet meg. Az ételek nem zsíros, hanem vizes környezetben, egészen más karaktert nyernek, valódi ízviláguk az, ami hangsúlyossá, markánssá válik. Vagyis a zománcozott tepsinek hála, teljesen új oldaláról ismerheti meg azokat az ételeit, amiket elképzelhető, hogy már évtizedek óta örömmel fogyaszt.

Mindennek tetejében mivel sem letapadással, sem odakozmálással nem kell számolnia, így a tisztítás percei is könnyűvé és gyorssá avanzsálhatnak. Azt írtuk, hogy percei? Inkább másodpercei, ez az időmennyiség a reálisabb.

Tartalomhoz tartozó címkék: tepsik tepsi fedővel