Termékek Menü

Passzírozó

Nézet:
Rendezés:

Tippek a zöldség passzírozó használatához

A házi paradicsomlénél nincs is ízletesebb, főleg, ha a saját kiskertünkben növekedett paradicsomok felhasználásával készítjük el. A zöldség passzírozó egy olyan nagyszerű találmány, amelynek segítségével gyorsan és veszteség nélkül készíthetünk paradicsom- és zöldségleveket. Webáruházunkban többféle passzírozó közül válogathat, amelyekkel akár az ünnepi halászlé alapja is könnyen elkészíthető. Ebben a cikkünkben olyan tippekkel kedveskedünk Önnek, amelyek segítségével a téli kincseskamráját finomabbnál finomabb zöldséglevekkel töltheti fel.

Milyen paradicsomot érdemes használni a paradicsomlé elkészítéséhez?

A nap érlelte paradicsom olyan különleges ízvilággal rendelkezik, amelyet a hidegebb hónapokra is szeretnénk megőrizni. Ilyenkor kerül a kezünkbe a zöldség passzírozó, amely hatékonyan képes a paradicsom levét kipréselni. Attól függően, hogy milyen sűrűségű levet szeretne, választhat a húsosabb és a kevésbé húsos paradicsom fajták közül. A paradicsomlé a magyar gasztronómiában kiemelkedő helyet foglal el, hiszen számos olyan ételünk van, amelynek alapját ez a lé adja. Gondoljon csak a paradicsomos káposztára, a paradicsomos húsgombócra vagy a töltött paprikára. A bolti levekkel ellentétben, a házi paradicsomléhez száraz dunszt esetében semmiféle mesterséges és másféle tartósítószer adagolása nem szükséges.

Hogyan kell a zöldség passzírozót szakszerűen használni?

A webáruházunkban kapható zöldség passzírozók nem csak zöldségek, de hal passzírozására is alkalmasak, felhasználásuk éppen ezért széleskörű. Rozsdamentes felületük miatt pedig rendkívül időtállók. A zöldség passzírozó általában többféle tárcsával rendelkezik. A tárcsák cseréjekor arra kell ügyelnie, hogy a domború rész nézzen felfelé. A passzírozó rész erre a tárcsára kerül. A passzírozó beszerelése főleg a kezdő háziasszonyok számára okozhat némi bonyodalmat, ugyanis két lépéssel illeszthető a helyére.

Elsőnek az egyik végét kell óvatosan az eszköz belső falához tenni, majd a rugó benyomásával a másik vég is rögzíthető. Ezután már csak a zöldségre van szükség és a tekerő kar körbefordításával készül is a friss lé. Ha Ön is szeretné a nyár ízeit télen is élvezni, vásároljon passzírozót még ma!

2019. 02. 21. 11:43:39
Mi az a Water Seal System Inoxibar Ecco Acero termékeknél?

A vízzár egy vékony vízréteg, amely a főzés során a fedél és az edény között képződik. Az ECCO Acero sorozat főzőedényei úgy lettek kialakítva, hogy a főzés kezdetén keletkező gőz a fedél és az edény  közötti részre irányuljon, ezáltal a „vízzárat” képez.

 Előnyei:  A víztömítés lehetővé teszi, hogy bármilyen mennyiségű vizet főzzünk, anélkül, hogy az  túlhevülne,  az étel megőrzi  ízét és természetes tápanyagát. Azt is lehetővé teszi, hogy ételt olaj vagy zsír nélkül készítsünk, vagy ízlés szerint csökkentjük vagy növelhetjük.  A hagyományos főzéshez az Ecco sorozatú edényeket is használhatjuk.

A vízzárral történő főzés olyan módszer, amely nemcsak megfelelően tervezett edényeket igényel, hanem néhány alapvető szabályt is követ. (lásd. előbbiekben említett)

2017. 06. 26. 11:57:30
Inoxibar

Ismerd meg az Inoxibar csodálatos világát! A prémium kategóriás edények, serpenyők a spanyol minőségi gyártás képviselői. Az edényeknél mindig a legújabb forradalmi újdonságok jelennek meg, mint például a Quantanium technológia. A termékek rozsdamentes acélból készülnek, amelyeket különböző bevonatok követik különböző rétegekben. 

 

Szállítási díjak
SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

0 - 19 999 Ft megrendelésnél  790 Ft
20 000 Ft felett INGYENES

GLS futárszolgálattal 

0 - 19 999 Ft megrendelésnél  1390 Ft
20 000 Ft felett INGYENES

   

0 -19 999 Ft megrendelésnél 1 990 Ft
20 000 Ft 
felett INGYENES

Személyes átvétel:
2330 Dunaharaszti Némedi út 100. Vevőszolgálat 
A megrendelés összekészítését követően egy tájékoztató e-mail visszaigazolást küldünk, hogy  a megrendelt termék mikortól vehető át. Kérjük csak ennek megérkezését követően szíveskedjék átvételi pontunkat felkeresni!
Díja: INGYENES