Termékek Menü

Gránit bevonatos edények

Nézet:
Rendezés:

A gránit bevonatos edény nem okozhat csalódást!

A gránit bevonatos edény olyan pazar jellemvonásokkal büszkélkedik, melyek garantálják az elégedett, örömteli és ínycsiklandóan eredményes használatot. Amikor az edények kiválasztása kerül a figyelem célkeresztjébe, akkor számos paraméter élvez elsőbbséget. Az például az esetek nagy hányadában teljesen mellékes, hogy milyen külső jegyekkel van megáldva az érintett konyhai kellék. A legfontosabbak a praktikus, főzésre, sütésre vonatkozó jellemzők. De mégis mik azok a kritériumok, melyek jól behatárolják a tökéletes döntést? Az első és legfontosabb az egészségre veszélytelen alkalmazás biztosítása. Ez a kitétel némileg furcsának tűnhet önnek, de mégis a hétköznapi életben óriási jelentősége van. Ha ugyanis olyan edényt preferál, melynek a bevonatát könnyedén meg tudja sérteni, akkor az abból kioldódó káros adalékok a szervezetét roncsolhatják. Márpedig, hogy a legegyszerűbb példával éljünk, egy károsodott teflonréteg felmérhetetlenül nagy veszélynek teheti ki a testét. 

A benne elkészülő fogásokba ugyanis megakadályozhatatlanul kioldódhatnak azok az anyagok, melyek a sérülésnek köszönhetően szabadon kijuthatnak a teflon belsejéből. Anélkül, hogy komolyabban belemennénk a fizikai-kémiai, végül biológiai reakciókba, azért prioritás kiemelni a tudatos választás fontosságát. A tapadásmentes felület minden háziasszony álma. A főzés, pirítás pillanatos műveletekké avanzsálhatnak, arról nem is beszélve, hogy amire nem képesek az ételmaradványok leragadni, azt könnyedén, súrolás nélkül tisztává lehet varázsolni. Ez egy újabb jó pont a konyha tündérek szemszögéből nézve. Végül, de nem utolsó sorban a pénztárcabarát ár is sokat nyom a latba. Bár nem érdemes elfelejtenie, hogy egy kiváló paraméterekkel megáldott edénnyel nem évekre, sokkalta inkább évtizedekre alapozhatja meg a remek gasztronómiai élményeket. 

A gránit bevonatos edényben csak mennyei étkek készülhetnek!

A bevonat milyensége meghatározó az adott étel íze szempontjából. A gránit bevonatos edényben pillanatok alatt megfőhetnek a fogások, különösebb zsiradék vagy nedvesség hozzáadása nélkül. A párolódás ilyen körülmények között nem húzódik el sokáig, vagyis a tápláléknak egyrészt a tápanyagtartalma kimagaslóan jó marad, másrészt az ízvilága utánozhatatlanná válik.

2019. 02. 21. 11:43:39
Mi az a Water Seal System Inoxibar Ecco Acero termékeknél?

A vízzár egy vékony vízréteg, amely a főzés során a fedél és az edény között képződik. Az ECCO Acero sorozat főzőedényei úgy lettek kialakítva, hogy a főzés kezdetén keletkező gőz a fedél és az edény  közötti részre irányuljon, ezáltal a „vízzárat” képez.

 Előnyei:  A víztömítés lehetővé teszi, hogy bármilyen mennyiségű vizet főzzünk, anélkül, hogy az  túlhevülne,  az étel megőrzi  ízét és természetes tápanyagát. Azt is lehetővé teszi, hogy ételt olaj vagy zsír nélkül készítsünk, vagy ízlés szerint csökkentjük vagy növelhetjük.  A hagyományos főzéshez az Ecco sorozatú edényeket is használhatjuk.

A vízzárral történő főzés olyan módszer, amely nemcsak megfelelően tervezett edényeket igényel, hanem néhány alapvető szabályt is követ. (lásd. előbbiekben említett)

2017. 06. 26. 11:57:30
Inoxibar

Ismerd meg az Inoxibar csodálatos világát! A prémium kategóriás edények, serpenyők a spanyol minőségi gyártás képviselői. Az edényeknél mindig a legújabb forradalmi újdonságok jelennek meg, mint például a Quantanium technológia. A termékek rozsdamentes acélból készülnek, amelyeket különböző bevonatok követik különböző rétegekben. 

 

Szállítási díjak
SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

0 - 9 999 Ft megrendelésnél    1 190 Ft
10 000 Ft felett INGYENES

   

0 -14 999 Ft megrendelésnél 1 990 Ft
15 000 Ft 
felett INGYENES

Személyes átvétel:
2330 Dunaharaszti Némedi út 100. Vevőszolgálat 
A megrendelés összekészítését követően egy tájékoztató e-mail visszaigazolást küldünk, hogy  a megrendelt termék mikortól vehető át.
Díja: INGYENES